Vážení kolegové,

zotavuji se z prodělané choroby, odletěl jsem domů a můj pokoj NNN v dubajském hotelu, do kterého jezdíme, osiřel. Pokud se chystáte na stavbu, mohu Vám ho vřele doporučit. Pokoj je blízko výtahu, má balkon, lednička je přijatelně tichá. U pračky při správné manipulaci dokonce funguje sušení, k dispozici je sušák na prádlo.
Různé drobnosti byly opraveny, jako třeba kapající přívodní hadice k pračce. Nyní je dobře upevněná horní skříňka nad dřezem, která při zavrávorání na louži z pračky byla nadzvednuta, načež spadla dolů. Tato událost v sobě obsahovala jistý moment překvapení. Opravu zvládli do večera i v páteční sváteční den, kdy je téměř vše zavřeno a metro začíná jezdit až před polednem. Nádobí je zde kvalitní a robustní, při pádu skříňky z výšky 60 cm se nic nerozbilo ani na odkapávači, ani ve skříňce. Výtokovou trubici baterie dřezu skříňkou zcela ohnutou se podařilo narovnat zpět a opět slouží svému účelu. Velmi kvalitní materiál. Je zřejmé, že opravu i zdánlivých drobností je vhodné řešit co nejdříve a neodkládat ji.
Je také vyměněna elektronika otevírání dveří. Během mé nemoci jsem zůstal při předvádění porušené funkčnosti s personálem venku na chodbě. S horečkou u neovladatelných dveří mi nebylo nejlépe, odblokování trvalo delší dobu. Pokud se s podobnou poruchou setkáte, před jejím předváděním nejprve zvažte, kde případně chcete strávit čas nutný pro opravu. Na místní poliklinice, kterou jsem navštívil, vše proběhlo rychle a k mé spokojenosti, pouze získání lékařské zprávy nakonec vyžadovalo značné úsilí. Lékař měl indické vzezření a příjmení, jen křestní jméno Elias.
Personál hotelu byl od této události ještě více pozorný a ochotně plnil některé mé z choroby plynoucí nadstandardní požadavky. Oproti svému běžnému pracovnímu režimu jsem měl lepší možnost sledovat pracovníky hotelu včetně pomocných profesí, jako úklid pokoje při práci, a ocenil jsem jejich profesionalitu, diskrétní a přitom lidský přístup. Oprava dalších detailů, jako židle, podložení nožky ledničky proti kymácení vkusným dřevem či uvolněné táhlo záclony, byla vstřícnými údržbáři vždy pohotově zajištěna.
Ověřil jsem si, že důležité rizikové faktory jsou eliminovány. V pokoji se jistě budete cítit komfortně a bezpečně jako já.