Jenom děkovat!
24. 6. 2024, v den 43 výročí začátku zjevení v Medjugorje, skončila pro účastníky devítidenní růžencová modlitba za mír.
Mimořádnému zjevení Panny Marie byli včera opět přítomni dva vizionáři – Marija Pavlović-Luneti a Ivan Dragičević. Společně s lidmi z celého světa se modlili u sochy Panny Marie novénu tak, jak si to Panna Maria přála.
Průběh zjevení tak, jak jej bezprostředně po něm popsala Marija Pavlović-Luneti: „Když Panna Maria přišla, tak jsme, já a Ivan, Panně Marii svěřili naši novénu. Panna Maria se usmála a byla radostná. A poděkovala nám všem za oběti a modlitby. A řekla: Pokračujte. Panna Maria přišla oblečená ve zlatém oděvu. Přišla na oblaku, s korunou z hvězd kolem hlavy. My jsme svěřili Panně Marii nás všechny, všechny naše úmysly a všechno to, co máme v srdci. Panna Maria se i dnes modlila ve svém mateřském jazyce, aramejsky. Dlouze se modlila a všem nám požehnala.“ Zjevení začalo ve 23:36 a trvalo 5 minut, do 23:41.

Zdroj:
#modlitba #modlitbazamir #novena #podbrdo #vizionar #vizionarkamarija #vizionarivan #medjugorje #medugorje #medju #centrummedjugorje